20 augustus 2020

Publicatie NOS.nl over Abduslwahab

Op vrijdag 7 augustus wordt er een artikel op NOS.nl gepubliceerd over ondernemers in de Corona recessie. Hierin komt Abdulwahab aan het woord en wordt duidelijk dat de Corona crisis zijn sportschool de nekslag heeft gegeven.

Lees artikel op NOS.NL

Lees artikel op Dagblad van het Noorden

Etien wordt manager en coach Abduslwahab

Etien Thezalus – oprichter E10 Training – leest vrijdagavond het artikel van de NOS en neemt contact op met Abdulwahab. Er wordt zaterdagochtend afgesproken en het klikte vanaf het eerste moment. Om elkaar beter te leren kennen, wordt besloten om een training in te plannen.

Woensdag 19 augustus wordt er getraind. De klik blijkt te worden bevestigd aan beide kanten. Besloten wordt om Abdulwaha in training te laten gaan bij E10 Training door Etien Thezalus om de ambitie van Abdulwahab – opnieuw wereldkampioen worden – waar te maken.

Voormalig wereldkampioen boksen

Abdulwahab Alsawa is voormalig wereldkampioen en professioneel bokser. Het levensverhaal is zeer indrukwekkend voor iemand van deze leeftijd. Bekijk deze video om een idee te krijgen over de achtergrond van Abdulwahab

Bewondering mentale veerkracht

Zowel Abdulwahab als Etien zijn beide zeer enthousiast om met elkaar de uitdaging aan te gaan. Daarnaast laat het levensverhaal van Abdulwahab ons inzien dat je altijd moet blijven vechten en nooit op moet geven.

Abdulwahab zal in september tot en met december een aantal clinics gaan geven aan geinteresseerde sporters. Dus lijkt het je leuk, houd dan onze website in de gaten!

#challangeyourself
#nevergiveup
#hartbeat