Björn Winkel

De trainingen die ik met Etien doe zijn erg gevarieerd en blijven me motiveren. Soms vervloek ik hem tijdens de trainingen, maar ik verlaat altijd weer opgewekt, voldaan en gemotiveerd de sportschool. Het is niet alleen de fysieke arbeid die me sterker en fitter maakt, maar ook de coachende gesprekken die we hebben. Zijn optimisme is aanstekelijk en zijn visie op zaken heel eigen.

Tynan Aukema

Tynan is dyslectisch en kon op school niet goed meekomen met lezen. Hij vond dit frustrerend. Hij werd niet gepest, maar voelde zich anders en onzeker. Door het boksen en de mentale ondersteuning werd Tynan zowel geestelijk en lichamelijk sterker. Hij is zeker op het schoolplein geen vechtersbaas, maar kon nu in ieder geval goed voor zichzelf opkomen en deze zekerheid is voldoende. Hij is er een zekere, sterke en vrolijke jongen van geworden, aldus zijn trotse ouders Hilmar en Froukje.

Esther Vast

Etien zijn lessen laten je grenzen verleggen. Het niet kunnen komt niet in zijn woordenboek voor. De trainingen zorgen ervoor dat je je doelen kunt en gaat bereiken. Mijn doel is conditie en kracht op te bouwen. Daarnaast de technieken leren van het kickboksen. Ik vind Etien uniek in het geven van zijn lessen Elke les is weer anders. Mooie variaties van conditie, kracht en technieken.

Maartje van der Heijden

Ik ben Hbo-Verpleegkundige en werk fulltime in de ouderenzorg. Door middel van krachttraining in combinatie met kickboksen merkte ik hoe sporten je kan helpen om sterker te worden. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Door te sporten en mijn grenzen te verleggen kan ik mijn hoofd leegmaken. Ik merk dat ik hierdoor rustiger ben in het dagelijks leven en door me in te spannen, ook beter kan ontspannen. Bij E10 training heb ik enorm veel bijgeleerd ten aanzien van kickboksen maar ook krachttraining en cardio.

Janet Lubberman

Sinds vorig jaar kreeg ik af en toe training van Etien. Dit beviel zo goed dat ik heb besloten om vanaf dit jaar volledig te gaan trainen bij E10Training. Ik was al wel veel afgevallen, maar het lukte niet om daarin nog een volgende stap te zetten. Met E10Training lukt dat wel.

Aniel Gajadhar & Rishma Janki

Tijdens ons gesprek gaf ik aan dat ik graag wat fitter zou willen zijn en dat ik mijn gewicht onder controle wil houden. Etien heeft een Personal Training programma wat ook zeer geschikt is voor ondernemers. Wij lopen nu een tijdje mee met dit programma. Met dezelfde passie waarmee wij in de keuken staan, net zo gedreven is Etien. Hij laat je het beste uit jezelf halen en hij zorgt ervoor dat je de persoonlijke doelen behaalt. Wij zijn tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten.