30 augustus 2021

Tijdens de intake met Etien heb ik aangegeven dat ik graag wilde afvallen en fitter wilde worden, dit had vooral te maken met mijn gezondheid als hartpatiënt. Tijdens het gesprek heb ik eerst gekozen voor een Personal Traning programma van 45 minuten om te kijken of ik dit kon volhouden. Want ik had totaal geen conditie. Het ging heel goed en kon het prima volhouden dus hebben we besloten om het uit te breiden naar 60 minuten trainen. Het trainen bevalt ontzettend goed bij Etien, elke training wordt ik nog steeds uitgedaagd om net even over mijn schreef te gaan. Soms denk ik wel eens ik kan niet meer maar de trainers coachen je zo goed dat je ook daar weer doorheen komt. De training is nooit het zelfde en ze variëren elke keer weer. Als ik mezelf vergelijk met toen ik binnen kwam bij Etien ben ik nu een stuk fitter met een veel betere conditie en ben ik al ontzettend veel afgevallen. Ze trainen je niet alleen maar je krijgt ook een uitgebreid voedingsschema waar ik heel veel aan heb gehad en natuurlijk kan je ze alles vragen. Zelfs mijn cardioloog is ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet, het is natuurlijk ook veel beter voor mijn eigen gezondheid. We gaan fanatiek verder trainen en ik ben er van overtuigd dat ik mijn doelen bij E10 training ga halen.