Patrick van de Waarsenburg

Specialisaties: Personal Training, Cardio, Kickboxing

Ik ben Patrick van de Waarsenburg en ik ben 32 jaren jong. Ik beoefen sinds jongs af aan al sport. Vanaf mijn 3e tot mijn 6e levensjaar speelde ik ijshockey, vanaf mijn 6e tot mijn 13e deed ik aan bmx waar ik vele prestatie heb geleverd op Nederlands, Europees en wereldniveau. Aan het eind van deze carrière begon ik te mini biken op een motortje die mijn vader zelf had gebouwd. Toen ik 13 was begon mijn racecarrière in de 125cc klasse op Nederlands, Duits, Europees en zelfs wereldniveau omdat, ik 2 maal de TT van Assen reed.

Hierna stopte ik op mijn 20e en begon ik met een sport en bewegen opleiding die ik heb afgerond in de richting agogiek (speciale doelgroep). Hier na ben ik gaan werken en kwam ik vanuit dat werk terecht in de Tandtechniek. Ook hierin heb ik mijn diploma behaald dit jaar (2020) alleen ik ben zonder werk komen te zitten. Om deze reden wil ik weer meer tijd om met mensen te werken en meer ervaring op doen om vervolgens dit weer te kunnen delen. Ik heb Etien ongeveer 7 jaar geleden leren kennen en heb een tijdje met hem getraind, soms wel 3 keer per dag in voorbereiding op wedstrijden.

Sinds een jaar geef ik Personal Training lessen bij E10 Training en geef ik small group lessen aan kinderen. Twee totaal verschillende onderdelen, waarbij ik mijn ervaringen heel goed kan toepassen.

Training Experience

Maak kennis met de andere teamleden van E10 Training

Etien Thezalus

Specialisaties: Personal Training, Cardio, Kickboxing, MMA en Fitness

Thirsa Plinsinga

Specialisaties: Personal Training, Cardio, Kickboxing, Pump Cardio

Lorena Klijn

Specialisaties: Personal Training, Cardio, Kickboxing